ŞANLIURFA / CEYLANPINAR - Aşağı Doruklu İlkokulu

Aşağı Doruklu İlkokulu

(0)
Adres
AŞAĞIDORUKLU MAH. AŞAĞIDORUKLU KÜME EVLERİ HAMİSE EKE BLOK NO 176 CEYLANPINAR / ŞANLIURFA
Vizyon
Topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :Tam Gün Normal Eğitim
Ulaşım
İLDEN İLÇEYE DÜZENLİ OTOBÜS SEFERLERİ BULUNMAKTADIR. İLÇEDEN KÖYE GİDEN SERVİSLER VARDIR.
Yerleşim Yeri
AŞAĞI DORUKLU KÖYÜ SURİYE SINIRINA YAKIN Bİ KÖYDÜR. KÖY ARAP NÜFÜSUNUN ÇOĞUNLUKTA OLDUĞU TARIM VE HAYVANCILIKLA UĞRAŞAN BİR YAPISI VARDIR. KÖYDE 1 İLKOKUL 1 ORTAOKUL BULUNMAKTADIR. YOL ÜSTÜ BİR KÖY OLMASI NEDENİYLE GİDİŞ-GELİŞ SIKINTISI YAŞANMAMAKTADIR.KÖYÜN YOLU ASFALTTIR.
İLE 150 KM İLÇEYE 10 KM UZAKLIKTADIR.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
%100